تاثیر نخود فرنگی بر دیابت
آیا می دانید تاثیر نخود فرنگی بر دیابت چیست؟ در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا از این تاثیر با خبر شوید.
دیابت نوع 2 یک بیماری است که بر نحوه کنترل قند خون در بدن تاثیر می گذارد. در این حالت، بدن بیمار هورمون انسولین تولید نمی کند و یا آن را در برابر اثرات انسولین مقاوم می سازد، و آن را در تنظیم قند خون ناتوان می کند. هر سال بیش از 10 میلیون مورد دیابت نوع 2 در سراس دنیا وجود دارد. برخی از نشانه های دیابت نوع 2 عبارتند از: تشنگی بیش از حد، میل اغلب به ادرار کردن، گرسنگی، خستگی و تاری دید. این وضعیت ممکن است از طریق دارو، ورزش و پیروی از رژیم غذایی سالم مدیریت شود. برای بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 ضروری است که یک رژیم غذایی سالم و مفید داشته باشید، که مانع هرگونه افزایش ناگهانی قند خون می شود. به همین دلیل است که افراد مبتلا به دیابت باید به طور دقیق هر غذا را بر روی بشقاب خود تجزیه و تحلیل کنند و شامل غذاهای بیشتری باشند که قند خون را کنترل می کنند.
نخود فرنگی یا نخود سبز یکی از این سبزیجات است که بیماران دیابتی می توانند در رژیم غذایی خود استفاده کنند. یکی از محبوب ترین سبزیجات نخود فرنگی است که در سراسر شبه قاره هند استفاده می شود. گر چه نخود فرنگی جز سبزیجات زمستانه است، امروزه آنها در تمام طول سال موجود است. نخودفرنگی را می توان به انواع غذاها اضافه کرد.
مزایای نخود فرنگی برای بیماران دیابتی
تعدادی از دلایل وجود دارد که چرا نخود فرنگی برای بیماران دیابتی نوع 2 مناسب است:
کالری پایین
هر 100 گرم نخود فرنگی حاوی تنها 80 کالری است (همانطور که بر طبق داده های وزارت کشاورزی ایالات متحده محاسبه شده است). غذاهای کم کالری برای افراد مبتلا به دیابت مهم هستند زیرا اضافه وزن از عوامل خطر برای دیابت نوع 2 است. علاوه بر این، افزایش وزن در مبتلایان به دیابت باعث می شود بیماران کنترل قند خون خود را حتی سخت تر کنند.
غنی در پتاسیم
کمبود پتاسیم ممکن است خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد و از این رو این ماده معدنی برای افرادی که به این بیماری آسیب پذیر هستند مهم است. نخود سبز حاوی 244 میلی گرم پتاسیم در هر 100 گرم (به عنوان USDA) است، که ممکن است برای بیماران دیابتی مفید باشد. علاوه بر این، پتاسیم برای حفظ سطح فشار خون مهم است.
غنی در پروتئین
هر 100 گرم از نخود سبز حاوی 5 گرم پروتئین (به عنوان داده های USDA) است. پروتئین یک ماده مغذی است که ممکن است مانع گرسنگی شود. علاوه بر این، پروتئین برای مدیریت وزن مهم است که برای افراد دیابتی نیز مهم است.
غنی در فیبر
هر 100 گرم لوبیای سبز شامل 14 گرم کربوهیدرات، از جمله 5 گرم فیبر (به عنوان داده های USDA) است. فیبر، شاید مهمترین مواد مغذی برای بیماران دیابتی باشد. این مواد مغذی برای تنظیم قند خون و فشار خون بسیار مهم است. این به این دلیل است که آن ها به آرامی در بدن هضم می شود، قند خون را به آرامی آزاد می کند و از هر گونه انباشتگی جلوگیری می کند.
دیابتی ها ممکن است نخود فرنگی را به ظروف برنج، سالاد، املت صبحانه، اوپما، کیک و حتی پاستا اضافه کنند. مهم است که قبل از اضافه کردن غذا به رژیم غذایی دیابت خود، متخصص تغذیه خود مشورت کنید.
بدون دیدگاه