مزوتراپی | مزوتراپی چیست؟
آیا میدانید مزوتراپی مو چیست؟ در این مقاله به صورت کامل به مزوتراپی مو میپردازیم، پس با ما همراه باشید. درمان ریزش موی سر، تنها در چند جلسه به کمک مزوتراپی امکانپذیر میباشد.
دلایل اصلی ریزش مو عبارتند از:
- کاهش گردش خون در پوست سر
- کمبود موادی مغذی ضروری
- عدم تعادل هورمونهایی که بر فولیکولهای مو تأثیر دارد (مثل تولید بیش از اندازه آندروژن DHT).
خوشبختانه، میتوان با استفاده از روشهای مختلفی ازجمله دارو و قرص برای ریزش مو از این عارضه جلوگیری کرد.
روش موثر دیگر؛ مزوتراپی مو است که به کاهش و جلوگیری از ریزش مو کمک میکند و در عین حال فولیکولها را برای رشد موهای جدید و پرپشت شدن مو تحریک میکند. مزوتراپی یک روش غیرتهاجمی است که در آن موادی با استفاده از سوزنهای بسیار ریزی به زیر لایه اپیدرم پوست سر تزریق میشوند. از آنجا که مزوتراپی مزودرم، یعنی لایه میانی پوست انسان، را هدف قرار میدهد، سوراخهای ایجاد شده در پوست، سطحی هستند.
مکانیزم عمل مزوتراپی
برای تقویت مو در مزوتراپی؛ از هر دو محرک شیمیایی و فیزیکی (مکانیکی) استفاده میشود. دوزهای کوچکی از داروهای مختلف بسته به مشکل مورد درمان، به نواحی معینی از پوست سر تزریق میشوند این دوزها مثل یک گلوله دارویی عمل میکنند که مستقیم به ناحیه مورد نظر از بدن انتقال داده میشود.
مزوتراپی مکانیکی:
یک سوراخ ریز در پوست سر، با سوزن ایجاد میکند که محرک یک فرایند التیام است. پوست سر؛ در واکنش به این آسیب، کلاژن و الاستین تولید میکند، که دو عنصر کلیدی تشکیل دهنده ساختمان پوست هستند. از آنجا که این تزریقات باعث هیچگونه آسیب واقعی به کلاژن یا حذف آن نمیشوند، کلاژن جدید به کلاژن موجود اضافه میشود.
مزوتراپی شیمیایی:
ترکیبات فعال تزریق شده اندامهای مورد نظر را تحریک میکنند. برای مثال، اگر گردش خون ضعیف باشد، از یک ماده گشادکننده عروق (مثل کومارین) استفاده میشود. در صورت وجود التهاب بیش از حد، از یک داروی ضدالتهاب (مثل سیلیکون ارگانیک) استفاده میشود.
مهمترین نکته در روش مزوتراپی؛ کیفیت ماده مورد استفاده و تأثیر ترکیب آن در درمان ریزش مو در زنان و مردان هستند.
نکته جالب این است، که میتوان ترکیب آمینو اسیدها، مواد معدنی، ویتامینها، کوآنزیمها و اسیدهای نوکلئیک تزریق شده را کاملاً مطابق با نیازها و ترجیحات بیمار اصلاح کرد. به علاوه، روش مزوتراپی بیخطر و بدون درد بوده و بدون هرگونه نیاز به تزریق بیحسی موضعی یا حتی تعویض لباس بیمار، انجام میشود. در این روش ابتدا یک پماد بیحس کننده روی پوست سر مالیده میشود. بعد از ۴۵ دقیقه، قطرات کوچکی از داروها به تمامی ناحیه درگیر پوست سر تزریق میشود. این کار با یک سرنگ انسولین یا مزوگان انجام میشود. برای مشاهدهی نتایج دست کم به ۴ تا ۵ سیکل نیاز است و برای بدست آوردن نتایج دائمی، به ۶ تا ۸ جلسه نیاز است.
برای مشاوره رایگان با کلینیک تخصصی اکسیر مرکزی تماس بگیرید.
بدون دیدگاه